Uncategorized

Toch wel handig.

Treinbaan 116 (800 x 600).jpgEigenlijk is het iets heel simpels maar bij een grote treintafel werkt het heerlijk. Op diverse plaatsen heb ik ‘stopcontactjes’ gemaakt voor de gereedschappen van Minitool en Proxxon. Het zijn de bekende luidspreker-pluggen. Zo heb ik langs de hele treinbaan de beschikking over stroom. De transformator zit op een centrale plek onder de treintafel.

Aan de boor-schuur-slijp-machientjes e.d. heb ik ouderwets telefoondraad gemonteerd, zodat ik niet struikel over alle snoertjes. Natuurlijk is er op deze manier een beetje spanningsverlies, maar dat is minimaal.

Reacties

Één reactie op “Toch wel handig.”

  1. Even een kleine correctie, het zijn geen luidspreken-pluggen maar “Cinch-pluggen”. Luidsprekerpluggen bestaan meestal uit een pinnetje en en plaatje naast elkaar.

    Reactie van MichMich | 8 February 2006, 21:35

Reageer