Waar de film o.a. om draait is het station op het erf van wijlen Mac Bain. Met man en macht wordt er gewerkt om op tijd het station klaar te hebben voordat het spoor het station ‘Sweet water’ bereikt.
Dus maar gauw met de bouw beginnen voor het te laat is.
Het lijmen en zagen van de wanden gaat mij steeds beter af.
Houtlijm en lood, zij zorgen voor de juiste constructie.
Dat witte papiertje zorgt er voor dat mijn bouwwerk niet aan de werkbank blijft plakken. In het verleden ging dat nog wel eens behoorlijk fout.
Nog meer klemmen en lood tijdens een zonsondergang.
Na een aantal uren plakken lijkt het heus wel een beetje op de 1e foto.
De bijbehorende waterput ontstaat uit een closetrol, ingesmeerd met secondenlijm, met daaroverheen een ‘lapje’ Dasklei.
Beste Jaap, ik ken u niet persoonlijk, maar bij deze een “ten-four” voor uw modeling prestatie’s,ga zo doorrrrr and “finish” what you started…BRAVO !!
vr.gr.,
Gerard van Leeuwen.
(KM/BD)
Den Haag.
Hoi Jaap,
Ziet er weer Jaaptastisch uit.
Is dat witte papier gewoon papier ? Ik gebruik hiervoor zoals onze oosterburen zeggen Speck papier. Of te wel het schutblad van een sticker ik heb ze in A4 formaat.
Groetjes
Arthur
Soms gebruik ik een krant. ;-)
Het is zondag en daar is die weer, de nieuwsbrief van Jaap. Ik kijk er iedere week naar uit en geniet en kwijl van je vakmanschap.
Bedankt maar weer!
Gerben
Knap, hoe je uit filmbeelden een dorpje weet na te bootsen. Daarbij ook nog de de bedrevenheid heb om je daar je dan ook helemaal in uit te leven.
Je moet die huisjes op de markt brengen.
Kun je heel wat mee verdienen!
Ziet er geweldig uit
Mvg mark
Voor het lijmen van houtjes gebruik ik houtlijm. Secondenlijm is erg zichtbaar op hout.
Hi!
Nice idea. My layout Sweet Water is mor reffering to the historic logging business westcost US. But my station is ready and also called Sweet Water.
Your Idea to build the film station (under construction) is very nice. And maybe I have to rebuild my station (http://www.mec-tarp.de/sweet-water—bildergalerie.html) too.
Thanks,
Klaus
Das sieht super aus Klaus! Dein ‘Sweet Water’ schmeckt mich sehr gut!