Algemeen

Grote schoonmaak

Omdat ik nogal een bewaarfiguur ben groeide mijn hobbykamertje de afgelopen jaren bijna dicht. Apparatuur uit mijn botentijdperk werd niet meer gebruikt en ook de verlichting liet veel te wensen over.

 Tijd om daar eens wat aan te doen! Een hele hoop dingen werden gesloopt, eventueel gerepareerd en in dozen gedaan om t.z.t. te gaan verkopen in Houten.

Dit ziet er tenminste beter uit en ik kan mijn vleugels weer uitslaan op mijn geliefde knutselplek.

Ook maar even de regelbare voeding  van mijn mini-gereedschap onder handen genomen.

Reacties

5 reacties op “Grote schoonmaak”

 1. Jaap,dit komt mij bekend voor in in de spoorhobby,en andere verzamelingen.Wat gereedschap betreft,als het weer op de juiste plaats ligt is het al bijna opgeruimd.
  Het ziet er bij jou dus behoorlijk opgeruimd uit.
  Gr.,Bas.

  Reactie van Bas | 6 July 2012, 11:26
 2. Jaap,
  Hieraan gaan we allemaal als modelbouwers mank. Weggooien is te definitief, alles is wel weer ergens voor te gebruiken. Soms moet je door de zure appel heen bijten en een grote schoonmaak is niet verkeerd.
  Je komt ook weer van alles tegen en geeft het een goede plaats.
  Succes, Siem

  Reactie van Siem | 6 July 2012, 12:03
 3. Hallo Jaap,

  Heel herkenbaar verhaal, waar idd alle knutselaars vroeg of laat mee te maken krijgen is ruimte gebrek omdat het zonde is om iets weg te gooien. En soms moet je gewoon de zure appel maar wegbijten, en gaan opruimen.

  In ieder geval ziet het er bij jou weer keurig uit.

  Mvg,
  Wim

  Reactie van Wim | 6 July 2012, 12:27
 4. Niet alleen jullie (modelbouwers) hebben daar last van. Ik heb een dekenkist vol met restanten lapjes, ritsen, garen en band. Lekker bewaren en denken: stel je voor dat ik het nog eens kan gebruiken.
  Intussen jongt het aan en aan en aan…….

  Jaap: goed gedaan jochie!

  Reactie van Jozé | 6 July 2012, 16:10
 5. Mocht iemand een complete (lanschappelijke) treinbaan tweedehands willen verkopen (plm 80 x 50 cm)N- of Z- spoor, dan zou ik dat graag willen vernemen.
  BVD!
  Hans Hollinger, 06-21652848
  hollingerhans @ gmail.com

  Reactie van Hollinger, Hans | 10 July 2012, 23:43

Reageer