2012 - Nieuw Preiserland H0

Stoeien met bebouwing

Langzaam begint het tijd te worden om een aantal gebouwen een plaats te geven op de baan. Ik doe dit voordat ik ga gipsen, zodat ik het landschap nog aan kan passen aan de bebouwing. Precies andersom dus als in de echte wereld.

Ik gebruik wel een aantal bouwsels van mijn vorige baan. Dus zal er voor de trouwe lezer af en toe een blik van herkenning zijn.

Voor deze kraan met ongelijke pootjes moet nog het een en ander aangepast worden. Maar rijden gaat hij straks zeker doen.

Aan de oude houtzagerij moet ook nog geknutseld worden, omdat hij nu te diep en te lomp is.

De ‘Farben AG’ krijgt een andere eigenaar. Dus aanpassing volgt.

Bovengrondse gasleidingen moeten straks een blikvanger worden. Kortom er is genoeg aan te passen en te knutselen komende tijd.

Reacties

4 reacties op “Stoeien met bebouwing”

 1. nou jaap, je hoeft je weer niet te vervelen zo te zien, wordt tijd dat ik weer eens aan wip…..

  eric

  Reactie van Anonymous | 19 July 2010, 14:07
 2. Leuk te lezen dar je zo actief bezig bent met je baan. Bij mij ligt alles stil, veel werk en onderhoud aan huis en tuin en op de touringcar. Bij mijn laatste reis wel weer veel ideeen opgedaan die ik ga toepassen, alleen nog even afwachten wanneer. Succes straks met het gipsen.

  Reactie van Joost Henze | 19 July 2010, 14:33
 3. Hoi Jaap,ben benieuwd naar het eindresultaat,maar met dit weer lijkt het mij om op de zolder te hobbyen niet te harde.
  Groetjes Bas.

  Reactie van Bas van de Wouw | 20 July 2010, 09:35

Reageer