Algemeen

Het fluitsignaal…

trein nov 2004 010 (800 x 600)weblog intro.jpgHet fluitsignaal klinkt en luid sissend zet de loc T16-1 zich in beweging…Het klinkt indrukwekkend, maar de werkelijkheid is veel minder imponerend. Ik, Jaap Teeuw, kruip op 1 januari achter mijn Logitech toetsenbord en maak een begin met mijn nieuwe website. Je wilt tenslotte na jaren eenzame opsluiting op zolder, ook eens ervaringen delen met andere modeltreinfiguren uit een stoffige kelder.

De bedoeling van deze weblog is om regelmatig artikelen te schrijven over mijn modeltreinhobby. Omdat mijn zoon Michael met al zijn ervaring zo lief was om mij wegwijs te maken in het www-wonderland, kan ik na veel oefenen met knippen-plakken-uploaden-editten en natuurlijk deleten een begin maken met mijn site. In de komende tijd verschijnen hier artikelen en foto’s over:

 • Ruwbouw van een treintafel.
 • Scenery, hoe maak je dat.
 • Electronica.
 • Spuiten en verven.
 • Loc-onderhoud.
 • Wat verder ter treintafel komt.

Natuurlijk zijn niet alle ideeen van mijzelf, dat hoeft ook niet want het is een gezamenlijke hobby. Als ik ergens een artikel “leen” zal ik dit d.m.v. een link laten weten.Reacties op mijn weblog zijn van harte welkom en misschien kan dat wel een reden zijn om de hele site snel te deleten…..Maarrrrr ik wil wel een eerlijke kans hebben om mijn vlieringkennis te spuien net zo als die T16 van daarnet, die moest ook even afblazen…….

Reacties

7 reacties op “Het fluitsignaal…”

 1. Hoi Japie! Heel veel succes en plezier bij het maken en onderhouden van deze weblog. Als de komende posts minstends net zo leuk en proffessioneel zijn als deze eerste, dan komt het wel goed! :)
  Ps. Gesponsord door Logitech? ;)

  Reactie van MichMich | 1 January 2006, 16:34
 2. Hoi Jaap!

  Heel veel succes, het begin ziet er alvast erg goed!!

  Guus

  Reactie van Guus | 3 January 2006, 16:59
 3. G’day Japie. Very impressed. Keep it going. We are hearing ‘het fluitsignaal’ loud and clear down-under. R&C

  Reactie van Rein | 8 January 2006, 01:14
 4. Maak ik dan zoveel herrie? :)

  Reactie van Jaap | 8 January 2006, 09:50
 5. Hallo Jaap,

  Min of meer per ongeluk, verkeerde wissel o.i.d., op je site terecht gekomen. Ben van het kleine stukje wat ik tot nu heb bekeken zeer onder de indruk, je komt direct in m’n favorieten.

  Ben zelf aankomend modelspoorder, het wachten is op de oplevering van onze nieuwe woning medio maart.

  Later meer…

  Reactie van Marten | 27 January 2006, 22:30
 6. Door verkeerde wissel op het goede spoor dus……

  Reactie van Jaap | 28 January 2006, 08:11
 7. Jaap ik ben nu een paar dagen geledenop je website gekomen, en ik moet zeggen het is geweldig!!! echt prachtig. Het is ook heel handig want op sommige dingen kom je gewoon niet en dan is het zo handig. vooral als je nog een starter bent zoals ik (ik ben 14).
  Echt heel erg bedankt.

  Reactie van Mathyn | 9 December 2009, 19:50

Reageer