Beurzen e.d.

Spoor-1 en 0 beurs

01 Treff op 23 en 24 oktober in Maarn

Wat hadden we een geluk, midden februari 2020…Vlak voordat de Corona-crisis losbarstte, hebben een recordaantal bezoekers kunnen genieten van het 01Treffen in het gezellige Maarn. Daarna hebben we braaf thuis moeten zitten en zijn alle stamtafels en beurzen aan ons voorbij gegaan. Handelaren kunnen hun nieuwste producten niet tonen, bezoekers kunnen maar lastig aan al het moois komen wat er te koop is. Er is wel 1 voordeel; in de tussenliggende tijd hebben modelbouwers ongestoord vorderingen kunnen maken en zijn er een aantal top-banen en diorama’s gebouwd die het grote publiek nog niet heeft kunnen aanschouwen.

Hoogste tijd voor een spoor 0 en 1 beurs dus! De voorbereidingen van het 01TREFF zijn nu in volle gang. Met het vertrouwen dat we allemaal rond het einde van de zomer immuun zijn voor Corona is gekozen voor eind oktober. Andere beurzen zijn nog niet aangekondigd en februari is wat weersomstandigheden betreft altijd een behoorlijk risico geweest. Oktober dus!

Oktober is tevens het begin van het hobbyseizoen; na een hopelijk mooie zomer worden de dagen korter en kunnen we weer naar onze kelders en zolders, of gezellig aan de keukentafel knutselen. Tijd voor de mooiste bijzaak in het leven dus; de modelspoorhobby.

Er is ook dit jaar weer een palet aan kwalitatief hoogwaardige modelbanen te bewonderen en een selectie van de beste fabrikanten en handelaren staan weer klaar om deel te nemen.  Maakt u dus plaats in uw agenda voor 23&24 oktober. Ik verheug me nu al op een weerzien!

Michiel Stolp/ Becasse Weathering

 

Reacties

4 reacties op “Spoor-1 en 0 beurs”

 1. Ich möchte mich für 01Treff anmelden. Grüße! Tomasz Stangel

  Reactie van Stangel PPU | 8 July 2021, 10:16
  • Ich habe eine Mail nach Ihnen geschickt wer alles organisiert. Gr. Jaap

   Reactie van Jaap | 8 July 2021, 17:59
 2. Goedemiddag,
  Moet ik mij vooraf als bezoeker voor de 01treff 2021 aanmelden?
  Of kan ik op de dag zelf gewoon binnenlopen en mijn 10 euro op tafel leggen?
  Als ik mij moet aanmelden, waar doe ik dat?
  groet, Karl

  Reactie van Karl Krause | 22 July 2021, 14:14

Reageer