Beurzen e.d.

Modeltrein Expo On TraXs

Nieuwe naam voor OntraXs 2017:

 

Persbericht
Utrecht, 14 december 2016

On traXS! wil met nieuwe naam Modeltrein Expo meer bezoekers trekken

Tijdens On traXS! komen jaarlijks de beste modelbouwers hun banen tonen in Het Spoorwegmuseum. Ook van 10 t/m 12 maart 2017 zal de top van de modelbouwwereld weer present zijn in Utrecht. Het programma voor de komende editie is anders dan voorgaande jaren. Om bij de jeugd aantrekkelijk te blijven worden er meer activiteiten voor  jonge bezoekers georganiseerd. Ook zullen de commerciële stands meer gericht zijn op interactie met de bezoeker. Bij deze aanpassingen hoort ook een nieuwe naam, het evenement heet vanaf komend jaar ‘Modeltrein Expo On traXS!

On traXS! heeft de afgelopen jaren een goede naam opgebouwd in de modelbouwwereld. De hoge kwaliteit van de modelbanen op On traXS! trekt veel treinliefhebbers naar Het Spoorwegmuseum. Het Spoorwegmuseum wil het publiek voor de modelbanen echter verbreden. Naast de trouwe modelbouwer wil het museum zich meer richten op de primaire doelgroep van het museum, gezinnen met kinderen. De (internationale) modelbanen van hoge kwaliteit blijven aanwezig, daarnaast zullen er in 2017 ook enkele grotere verenigingsbanen aanwezig zijn die specifiek op de jeugd gericht zijn. Ook komt er een ‘jeugdplein’ met verschillende doe-activiteiten voor de diverse leeftijdsgroepen. De presentaties van de commerciële standhouders zullen attractiever worden voor de bezoekers.

 

Modeltrein Expo On traXS!
10 – 11 – 12 maart 2017
Entree: €16,00 (> 4 jaar)
Museumkaart gratis
http://www.spoorwegmuseum.nl/evenementen/on-traxs

 

Reacties

Geen reacties op “Modeltrein Expo On TraXs”

Reageer