// archief

Filmpjes

Deze catagorie bevat 25 posts

Filmpjes van Spoor-0 en Spoor-1

Filmopnames van wat ik de afgelopen jaren heb gebouwd:

Ramen en deuren

Die deur moet open en dicht kunnen. Een miniminischarnier lijm ik aan de binnenkant vast en zowaar ik kan naar binnen.

Locloodsdeuren en filmpje

Nu het dak op de loods zit, is het tijd voor de deuren die natuurlijk open en dicht moeten kunnen.

Bouwmix & filmpje

Boze man met bril knipt verkeersborden uit die afkomstig zijn van het internet. Wel heb ik ze even op de juiste schaal laten printen.

Rc racewagen wordt rc vrachtauto + filmpje

Een nieuwe auto kopen op Ebay en als dan het pakje binnenkomt direct uitpakken en lekker slopen. Omdat ik op mijn baan geen Fallerauto’s wil laten rijden ga ik het maar eens proberen met een RC auto.

Module III en filmpje

Het ruige zaag-boor-snij- en plakwerk op de zojuist gebouwde derde module van het Wilde Westen. Een droge uitgezaagde greppel bevat nu alleen maar piepschuim, maar dat gaat natuurlijk veranderen.

Bokkraan & filmpje

In de doos met motortjes en meer draaiend afval vond ik een aandrijving uit een gesloopte scanner, die misschien wel om te bouwen is om mijn bokkraan tot leven te wekken. Met Mecano en plankje gaat dit wel lukken denk ik.

Schaduwstation en filmpje

Foto van de achterkant van mijn baan. Dagen bezig zijn met het bouwen van een werkend analoog schaduwstation vergt wel het nodige van mijn geduld. Maar lukken zál het en dat is op het filmpje, helemaal onderaan deze post, nog te zien ook!

De SS 731 van Artitec

Als je voor de eerste keer AOW krijgt moet daar natuurlijk wel een leuke bestemming voor gevonden worden. De combinatie oude loc/oude man leek mij wel wat. Vandaar dat de SS 731 van Artitec nu rondrijdt op mijn baan.

Brawa S 2/6

Mijn nieuwste aanwinst. Nu ook filmbeelden:

Hek open en dicht

Niet nieuw natuurlijk, zo’n automatisch schuivend hekwerkje. Maar wel weer prima te gebruiken op mijn nieuwe baan bij het industrieterrein, om onbevoegden buiten het hek te houden.