Dienstmededelingen

Bumper in Miniworld

Bumper in MiniWorld Rotterdam:

 

Rotterdam, 28 maart 2017 – Politiehond-in-opleiding Bumper ontmoette zijn ieniemienie evenbeeld in Miniworld Rotterdam. Wij plaatsten eerder een schaalmodel van de geliefde politiepup, vergezeld door twee agenten en een blauw politiebusje, op een verlaten parkeerplaats.

Bumper in Miniworld

Het was maandagochtend flink stressen voordat Bumper en zijn baasje arriveren. Wij waren namelijk het schaalmodelletje van de hond kwijt. Even heerste de angst dat de nieuwste inwoner van klein Rotterdam was opgezogen door een stofzuiger. Gelukkig vinden ze hun kleine pup op tijd terug.

De jonge Bumper is in vergelijking met zijn schaalmodel, dat met een klein penseeltje onder een loep is geschilderd, een gigantische herder. Bezoekers moeten goed zoeken om het beeldje ter grootte van een mier te vinden. In de verte lijkt het haast op een zwart stipje.

Bron en foto : AD

Reacties

Geen reacties op “Bumper in Miniworld”

Reageer